Uw gevel laten zandstralen & impregneren in Leuven, Haacht, Werchter, Veltem, Steenokkerzeel, Boortmeerbeek, Keerbergen of verder...

Uw gevel laten zandstralen en/of impregneren?

Als geregistreerd aannemer in gevelwerken is Alfred Timmermans uit Haacht thuis in uw gevelrenovatie, met als specialisatie het zandstralen en impregneren van gevels regio Leuven!

Gevel zandstralen

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning, maar wordt ook dag in dag uit blootgesteld aan weersinvloeden, stofdeeltjes, zand en vuil. Tijd om uw vuile, grauwe, afgeleefde gevel onder handen te nemen? Uw gevel laten zandstralen door Alfred Timmermans kan een wereld van verschil maken! Het eindresultaat mag gezien worden: uw perfect schone gevel ziet er weer als nieuw uit, uw hele woning lijkt zelfs opgefrist.

Gevel impregneren

Vochtproblemen in huis? Dan zou uw gevel wel eens de oorzaak kunnen zijn. Vocht kan via de buitenmuren immers makkelijk binnendringen en op termijn schade aanrichten. Impregnatie kan dan de oplossing zijn. Ook preventief impregneren kan heel wat vochtproblemen voorkomen en uw woning gezond houden. Naast zandstralen kunt u bij Alfred Timmermans ook terecht om uw gevel te laten impregneren. Met een waterafstotende, ademende en beschermende laag zorgen we voor een waterdichte gevel. Zo krijgt vocht in de buitenmuren, isolatie of elders in uw woning geen kans.

5 redenen om uw gevel te laten impregneren

1. Vochtproblemen in huis vermijden: In een geïmpregneerde gevel kan vocht niet in de stenen dringen en zo zijn weg in huis kunnen vinden.
2. Vuil weren: Impregnatie zorgt voor een onzichtbare, vuilafstotende laag op uw gevel.
3. Groene aanslag voorkomen: Juist omdat het impregneren van uw gevel vuilafstotend werkt, kan ook die lelijke groene aanslag zich veel moeilijker aan de buitenmuren hechten.
4. Weinig onderhoud: Komt uw gevel toch in aanraking met zand, vuil of mos, dan is het zo weer te verwijderen. Het vuil blijft immers op uw gevel hangen en dringt er niet in.
5. Muurisolatie beschermen: Uw gevel neemt geen vocht op en kan dus ook niet in uw (spouw)muurisolatie dringen. Sterker nog: het impregneren van uw gevel zal de isolatiewaarde van uw isolatie zelfs verhogen.

Uw gevel laten zandstralen of impregneren in Werchter, Veltem, Steenokkerzeel, Boortmeerbeek, Keerbergen of verder? Neem dan meteen contact op met Alfred Timmermans voor sterk vakwerk en een persoonlijke service!

Contacteer ons